Contact

Neem contact met ons op, en wij brengen het Marien Living Lab naar u!

Heb je een vraag of een idee, of wil je meer informatie over de werking van het living lab: contacteer ons via marienlivinglab@ilvo.vlaanderen.be of doe navraag naar het Marien Living Lab via eender welke ILVO-medewerker. Coördinatie van de werking gebeurt door Sofie Vandendriessche en Hans Polet. Wij nemen contact met u op! Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen nodigen wij u uit voor een gesprek van persoon tot persoon, via de telefoon of online. Wie weet ontwikkelen wij binnenkort samen een innovatief product, of starten we samen een gloednieuw onderzoeksproject.

Sofie Vandendriessche

Sofie Vandendriessche

Communicatie ILVO - Coördinator Marien Living Lab

Hans Polet

Hans Polet

Wetenschappelijk directeur ILVO Marien

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar Oostende. Naast het treinstation is een tramstation, waar u de tram naar Knokke kunt nemen. Maak gebruik van tramhalte ‘Oosteroever’. Loop ongeveer 200 m terug naar het blauwe gebouw, dit is de InnovOcean Campus.

Aan het station van Oostende zijn ook blue bikes ter beschikking, vanuit het station is het met de fiets ongeveer 3 km naar de InnovOcean Campus.

Met de auto

Neem de A10 richting Oostende. Aan het einde kom je op een rotonde (J.F. Kennedyplein). Volg het bord Bredene-Blankenberge (N34). Rij rechtdoor door de tunnel en volg de tramlijn tot aan het 4e stoplicht ter hoogte van de watertoren. Sla linksaf over de tramsporen en hou dan rechts aan en neem vervolgens de eerste straat rechts (Ankerstraat). Volg de pijlen InnovOcean Campus. Een beetje verder zie je een blauw gebouw, dit is de InnovOcean Campus.

Personeelsleden en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de parking voor wagens en fietsen. Gelieve hierbij rekening te houden met de aangeduide gereserveerde plaatsen.

Jacobsenstraat 1
8400 Oostende
Belgium