Contact

Neem contact met ons op, en wij brengen het Marien Living Lab naar u!

Heb je een vraag of een idee, of wil je meer informatie over de werking van het living lab: contacteer ons via marienlivinglab@ilvo.vlaanderen.be of doe navraag naar het Marien Living Lab via eender welke ILVO-medewerker. Coördinatie van de werking gebeurt door Sofie Vandendriessche en Hans Polet. Wij nemen contact met u op! Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen nodigen wij u uit voor een gesprek van persoon tot persoon, via de telefoon of online. Wie weet ontwikkelen wij binnenkort samen een innovatief product, of starten we samen een gloednieuw onderzoeksproject.

Sofie Vandendriessche

Sofie Vandendriessche

Communicatie ILVO - Coördinator Marien Living Lab

Hans Polet

Hans Polet

Wetenschappelijk directeur ILVO Marien

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Neem de trein naar Oostende. Naast het treinstation is een tramstation, waar u de tram naar Knokke kunt nemen. Maak gebruik van tramhalte ‘Duin en Zee’, waar u vrij zicht heeft op de Earth Explorer. Loop ongeveer 200 m terug naar de visserijsite van ILVO. De site is duidelijk gemarkeerd met een ILVO-bord.

Met de auto

Neem de A10 richting Oostende. Aan het einde kom je op een rotonde (J.F. Kennedyplein). Volg het bord Bredene-Blankenberge (N34). Rij rechtdoor door de tunnel en volg de tramlijn tot aan het 4e stoplicht (aan uw linkerhand is een watertoren). Sla linksaf de Jacobsensstraat in en neem vervolgens de eerste straat rechts (Ankerstraat). De Visserijsite van ILVO bevindt zich aan uw rechterhand. De site is duidelijk gemarkeerd met een ILVO-bord.

Ankerstraat 1
8400 Oostende
Belgium